Уважаеми колеги,

Бихме искали да Ви съобщим, че Нантският университет ще бъде домакин на първата си Седмица за обучение на служители по програма Еразъм+, планирана за 4 – 8 декември 2023 година.

По време на събитието ще имате възможност да научите повече за отвореното образование и добри практики на прилагането му, да обмените опит и да затвърдите партньорства. Нантският университет  отправя топла покана както към членовете на административния, така и на академичния персонал на Пловдивския университет с интерес към темата!

Приложена е последната версия на програмата.

В събитието могат да се включат максимално 20 участници. Ако желаете да участвате, попълнете този регистрационен формуляр в срок до 13 октомври 2023 г. Резултатите от подбора ще бъдат съобщени на всеки участник малко след крайния срок за кандидатстване, след което ще бъде изпратена и окончателната програма.

Ако имате някакви въпроси, може да ги отправите на: international.staff@univ-nantes.fr. Можете също да намерите повече информация тук.

Желаещите да се включат в събитието могат да получат финансиране, като осъществят мобилност на персонала с цел обучение в рамките програма Еразъм+.